Väst

J-O SVENSSONS ÅKERI I VARA AB

De kör kors och tvärs över totalt sex län här i Sverige. EU & Sveriges största insjö, Vänern, ligger mitt i deras körområde. De utgår från kommuner med slogans som, ”Här ser vi längre” i Vara – Västergötland och “På rätt spår” i Kil – Värmland. J-O Svenssons Åkeri i Vara AB är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare!

J-O Svenssons Åkeri i Vara AB´s personalstyrka består av 7 st anställda. Dem tillsammans delar ansvaret för fem uppsamlingsbilar. Åkeriet har även två linjebilar med fyra anställda som kör transporter för Konvex AB. Jan-Olof Svensson är ägare av J-O Svenssons Åkeri i Vara AB sedan 2012.

Trots företagets korta tid hos Svensk Lantbrukstjänst AB är J-O Svenssons Åkeri i Vara AB mycket uppskattade bland veterinärer, lantbrukare & hästägare. Chaufförerna som kommer ut för att hjälpa djurägare i speciellt svåra stunder är kända för att hantera situationen med en lugn och fin känsla för djur och människa.

Fler och fler djurägare i deras körområde söker sig till oss för att få hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidet djur. Det är ett tecken på ett väl utfört arbete av J-O Svenssons Åkeri i Vara AB. Som kund kan man förvänta sig riktigt bra hjälp och service när Jan-Olof och hans kollegor kommer ut!

Befinner du dig i mittersta och norra delarna av Västergötland, NV Småland, Bohuslän, Dalsland, Värmland och Närkes län? Då är du välkommen att kontakta oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!