Sydväst

VALINGE ÅKERI AB

De håller till i ”landskapet på andra sidan hallarna” och har floder som vi alla fick lära oss i skolan genom ramsan: ”Laga Ni så Äta Vi”. Valinge Åkeri AB håller till i Halland är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

Valinge Åkeri AB´s personalstyrka består av 4st anställda och Jörgen Olsson själv som är ägare av företaget. Förutom uppsamling av döda djur utför även Valinge Åkeri AB livdjurstransporter runt om i landet. Jörgen själv har 31 års erfarenhet av denna typ av arbete. Han har med den erfarenheten en god kännedom och kunskap om branschen.

Företaget har varit en entreprenör för Svensk Lantbrukstjänst AB i fem år. Tidigare vad det GEOL AB som körde uppsamlingsbilar i de område som nu Valinge Åkeri AB har hand om.
Trots företagets korta tid hos Svensk Lantbrukstjänst AB är Valinge Åkeri AB mycket uppskattad bland veterinärer, lantbrukare & hästägare. Det är ett tecken på ett väl utfört arbete och som kund kan man förvänta sig riktigt bra hjälp och service när Jörgen med kollegor kommer ut!

Befinner du dig i Halland, syd västra delarna av Småland & Västra Götaland? Kontakta oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!