Sydost

KALMAR DJURTRANSPORT AB

De håller till i ett län med glasbruk & skandinavisk design och ”Fössta tossdan i mass” är deras inofficiella nationaldag. Närmare bestämt utgår dem ifrån en av Sveriges äldsta städer, Kalmar.

Kalmar Djurtransport AB är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

Kalmar Djurtransport AB är delägt av två personer och man har varit med och kört uppsamlingsbil sedan starten av Svensk Lantbrukstjänst AB, 1995. De gör att företaget har god kännedom och kunskap om branschen och är därmed väletablerade och uppskattade bland lantbrukare, hästägare m.fl.

Företaget har 3 uppsamlingsbilar och förutom uppsamling av döda djur utför även Kalmar Djurtransport AB gödseltransporter. De är totalt 8 anställda i företaget.

Deras långa erfarenhet är positivt för Svensk Lantbrukstjänsts kunder då Kalmar Djurtransporter kan erbjuda riktigt bra hjälp och service.

Befinner du dig i områden kring Blekinge län, syd/östra/mitt av Smålands län och på Öland? Kontakta oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!