Sydost

KALMAR DJURTRANSPORT AB

De håller till i ett län med glasbruk & skandinavisk design och där ”Fössta tossdan i mass” är deras inofficiella nationaldag. Närmare bestämt utgår de ifrån en av Sveriges äldsta städer, Kalmar.

Kalmar Djurtransport AB är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

Kalmar Djurtransport AB består av två delägare och deras fem anställda som tillsammans delar på tre uppsamlingsbilar. Företaget har varit med och kört uppsamlingsbil och hämtat döda djur ute på våra gårdar sedan starten av Svensk Lantbrukstjänst AB, 1995. Vilket gör att företaget har god kännedom och kunskap om branschen och är därmed väletablerade och uppskattade av alla våra kunder.

Deras långa erfarenhet och fina känsla för våra tjänster gör att Kalmar Djurtransport AB alltid erbjuder kunderna ett fint omhändertagande med bästa tänkbara hjälp och service.

Befinner du dig i områden kring Blekinge län, syd/östra/mitt av Smålands län och på Öland? Kontakta oss på telefonnummer 010 – 490 99 00 för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!