Södra Norrland

LITS DJURSERVICE AB

Den spektakulära nordiska vildmarken omger dem. Skogens konung har de som landskapsdjur och vintersporter är något som många åker hit för att utföra. I Jämtland, närmare bestämt i Lit håller Lits Djurservice AB till och är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

Lits Djurservice sköts och ägs av syskonen Patrik och Magnus. Företaget har många olika inriktningar då de driver ett lantbruk med fokus på nötköttsproduktion, kör livdjurstransporter, driver ett slakteri och kör uppsamlingsbilar. De startade Lits Djurservice AB 1990, dess för innan körde de slaktbil/nödslakt och var egenföretagare i skogsnäringen. När nödslakt lades ner började de köra uppsamlingsbil för Svensk Lantbrukstjänst AB och har alltså varit med sedan starten år 1995.

Lits Djurservice AB´s personalstyrka består av 10 anställda utöver Patrik & Magnus. Två av deras anställda har hand om var sin uppsamlingsbil och kör i områdena Jämtland och Härjedalen, samt Västernorrland, N Hälsingland och S Västerbotten.

Med tanke på deras praktiska erfarenhet, djurvana och kunskap för branschen är denna entreprenör väletablerad och uppskattad bland veterinärer, lantbrukare & hästägare. Man kan man förvänta sig riktigt bra hjälp och service när Lits Djurservice AB kommer ut!

Befinner du dig i områdena Jämtland och Härjedalen, samt Västernorrland, N Hälsingland och S Västerbotten? Kontakta då gärna oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!