Öst

KALLINS ÅKERI AB

De håller till i bygder där våra förfäders timglas förrunnit. Landskapet kan göra sig känt genom Göta Kanal som anses vara årtusendets byggnadsverk i Sverige. I Östergötland närmare bestämt i Linköping håller Kallins Åkeri AB till och är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

Mikael Selin är ägare av Kallins Åkeri AB sedan 2008. Innan han började köra uppsamlingsbilar för Svensk Lantbrukstjänst AB var han mycket aktiv inom travsporten och hästar var en stor del av vardagen. Hästar och trav är fortfarande en sysselsättning men i lite mindre omfattning.

Kallins Åkeri ´s personalstyrka består av 3 st anställda och Mikael själv. Dem tillsammans delar ansvaret för tre uppsamlingsbilar + en liten mindre bil som kan erbjuda enskilda transporter för avliden häst för de som önskar.

Trots företagets korta tid hos Svensk Lantbrukstjänst AB är Kallins Åkeri AB uppskattade bland veterinärer, lantbrukare & hästägare. Fler djurägare i och runt Östergötland söker hjälp av oss och det är ett tecken på ett väl utfört arbete av Kallins Åkeri AB. Som kund kan man förvänta sig riktigt bra hjälp och service när Mikael och hans kollegor kommer ut!

Befinner du dig i Östergötland, norra Småland och i södra delarna av Södermanland? Kontakta oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!