Norra Norrland

LUNDMANS DJURTRANSPORTER AB

De håller till i rusande älvar, lockande norrsken och djupa skogars land. Pitepalt är en ”nationalrätt” för dem och staden som de håller till i uttalas på många olika vis ”Pite, Piit, Peeit”. I närmare bestämt i Piteå i Norrbotten håller Lundmans Djurtransporter AB till och är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

Lundmans Djurtransporter AB startades upp 1979 av Erik Lundman. Erik har sedan ung ålder varit aktiv i branschen. Han har kört allt ifrån livdjurstransporter, transporter för häst över land och rike och nödslakt när det var aktuellt. När nödslakt lades ner började han köra uppsamlingsbil för Svensk Lantbrukstjänst AB och har alltså varit med sedan starten år 1995. Idag har åkeriet flera inriktningar och kör bland annat husmoduler, livdjur, slaktavfall, gödsel, linjebil för Konvex AB och uppsamlingsbil för Svensk Lantbrukstjänst AB.

Lundmans Djurtransporter AB har totalt 14 anställda men det är främst en som kör uppsamlingsbil. Simon Lundman, är 22 år och tog över ansvaret för uppsamlingsbilen sedan ett par år tillbaka. Han utför det mesta av arbetet själv och har ambitionen att hjälpa så många han kan. Han är mån om att göra ett bra jobb och vill gärna att fler tar hjälp av honom i hans område. Fler djurägare i norra Sverige söker hjälp av oss och det är ett tecken på ett väl utfört arbete av Simon och hans kollegor!

Med tanke på deras långa och praktiska erfarenhet, djurvana och kunskap för branschen är denna entreprenör väletablerad och uppskattad bland veterinärer, lantbrukare & hästägare. Som kund kan man förvänta sig riktigt bra hjälp och service när Lundmans Djurtransporter AB kommer ut!

Befinner du dig i områdena Norrbotten och Västerbotten? Kontakta då gärna oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!