Mitt

SG NÖDSLAKT AB

De håller till på en plats i Sverige som är känt för den vackert målade trähästen, falukorven och Vasaloppet. Midsommar är ett absolut måste att fira där! SG Nödslakt AB håller till i Dalarna och är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

SG Nödslakt AB ägs och sköts av syskonen Gunilla & Lars-Olov. Företaget startades 1980 som då främst utgjordes av att köra nödslaktsbil. Men redan i tidig ålder var syskonen med sin pappa som då också körde nödslakt. SG Nödslakt AB körde nödslakt fram till dess det lades ner, därefter började dem köra uppsamlingsbil för Svensk Lantbrukstjänst AB. De har alltså varit med sedan starten av Svensk Lantbrukstjänst AB år 1995.

Personalstyrkan består av 6 st anställda. Dem tillsammans delar ansvaret för fyra uppsamlingsbilar och en linjebil med som kör transporter för Konvex AB. De flesta uppsamlingsbilarna utgår från Gustafs i Dalarna men de har även en uppsamlingsbil som finns till i Sala, Västmanland.

Med tanke på deras erfarenhet, djurvana och känsla för branschen är SG Nödslakt AB väletablerat och uppskattat bland veterinärer, lantbrukare & hästägare. Man kan man förvänta sig riktigt bra hjälp och service när Gunilla, Lars-Olov och deras kollegor kommer ut!

Befinner du dig i områdena kring Dalarna, Västmanland, Gästrikland, Uppland, norra delarna av Sörmland och Närke? Kontakta då gärna oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!