Gotland

AVL TRANSPORTER AB

Gotland vår fosterö i norden med raukar, stup och hällar. Sveriges största ö med flest soltimmar och en flora & fauna med arter som bara finns där. Tage håller till på Gotland och är en av våra duktiga och professionella entreprenörer som kommer ut för att hjälpa dig som djurägare.

AVL Transporter AB ägs och sköts av Tage Norbeck. Det finns inga anställda utan Tage utför allt arbete själv på Gotland med sin uppsamlingsbil.

Han började att köra nödslaktsbil som 18 åring. Det gjorde han fram tills nödslakt lades ner, därefter började han köra uppsamlingsbil för Svensk Lantbrukstjänst AB. Totalt har Tage 44 års erfarenhet i branschen! Han är med den erfarenheten väletablerat och uppskattat bland veterinärer, lantbrukare & hästägare på Gotland.

För Tage är hantering med djuren viktigt. Djuren sätts i första hand med fokus på att ge dem det bästa avslutet som tänkas kan. Du som kund vara säker på att få den bästa hjälpen!

Befinner du dig på Gotland? Kontakta oss för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur!