Gotland

HAJDWALLS TRANSPORT & AVL

Gotlands natur är enastående, vacker, inspirerande och magisk med allt ifrån karg miljö till frodiga landskap. Ön har en unik natur som inte finns någon annanstans den låg tidigare närmare ekvatorn i tropiskt klimat och det är därifrån den byggdes upp på kalkstensgrunden som ön vilar på idag. Gotlänningarna säger att Gotland är kalkstens Hawaii. På ön finns långa klapperstenstränder där folk gillar att vandra. Det finns ett rikt friluftsliv och oändligt med aktiviteter. Specialiteter på Gotland är saffranspannkaka med björnbärssylt och kokt lammskalle.

På Gotland hittar vi Martin Hajdwall som kör åt Svensk Lantbrukstjänst AB han började köra för oss 1 april 2020. Martin är utbildad inom lantbruk, han bor och är verksam på sin föräldragård där han har ammkor och hästar. Han har arbetat i många år på slakteri och även kört lastbil där han både varit anställd och haft eget åkeri.

Befinner du dig på Gotland? Kontakta oss på telefonnummer 010 – 490 99 00 för mer information om du vill ha hjälp med avlivning och omhändertagande av avlidna djur.