Konvex AB söker semestervikarie till huvudkontoret i Lidköping

Jobbtips!

Konvex AB, delägare i Svensk Lantbrukstjänst AB, söker nu en semestervikarie med placering i Lidköping, Västra Götaland.

Konvex AB behöver stärka upp sitt team på huvudkontoret i Lidköping under sommarmånaderna och söker en engagerad och social person. Läs mer här! www.konvex.se/home/konvex-ab-soker-semestervikarie-till-huvudkontoret-i-lidkoping


Ansökan skickas med e-post till adm@konvex.se – skriv ”semestervikarie” i ämnesraden. Konvex AB arbetar med löpande urval och vill ha din ansökan senast 2022-04-01.
För mer information och frågor kontakta Charlotta Bergstrand 0510-868 68.

Fortsatt fin vecka önskar vi på Svensk Lantbrukstjänst AB!

 

 

Konvex AB och Svenska Köttföretagen AB äger gemensamt Svensk Lantbrukstjänst AB och som bildades 1995.

Konvex AB är det enda bolag i Sverige som omhändertar och bearbetar animaliska och vegetabiliska biprodukter genom sterilisering och genom den nya processen kallad Biomal. Råvarorna härstammar från svenska slakterier och djurägare.

Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material till kretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till biofoder, fetter och miljövänligt biobränsle i form av köttmjöl och Biomal.

Konvex arbetar kontinuerligt för att dess produktion skall vara så skonsam för miljön som möjligt och utför många utsläppsbegränsande åtgärder. För att producera hälsosamma och sunda produkter följer Konvex kvalitetssäkringsmetoden HACCP.

Genom att även ta hänsyn till ekologiska aspekter när beslut fattas så arbetar Konvex för ett långsiktigt hållbart samhälle. För detta är det viktigt att ha en aktiv dialog med samhälle och näringsliv, både nationellt och inom EU.