Är du Konvex nya Transportledare?

Jobbtips!

Konvex AB, delägare i Svensk Lantbrukstjänst AB, söker nu en ny medarbetare som Transportledare med placering i Lidköping, Västra Götaland.

Är du en person som är lösningsorienterad, ansvarstagande och självgående samtidigt som du gärna tar egna initiativ och ser möjligheter? Läs mer här! Transportledare – Konvex AB

Skicka gärna in din ansökan innehållande personligt brev + CV till mikael.svensson@konvex.se senast 2022-04-29!

Fortsatt fin vecka önskar vi på Svensk Lantbrukstjänst AB!

 

 

Konvex AB och Svenska Köttföretagen AB äger gemensamt Svensk Lantbrukstjänst AB och som bildades 1995.

Konvex AB är det enda bolag i Sverige som omhändertar och bearbetar animaliska och vegetabiliska biprodukter genom sterilisering och genom den nya processen kallad Biomal. Råvarorna härstammar från svenska slakterier och djurägare.

Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material till kretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till biofoder, fetter och miljövänligt biobränsle i form av köttmjöl och Biomal.

Konvex arbetar kontinuerligt för att dess produktion skall vara så skonsam för miljön som möjligt och utför många utsläppsbegränsande åtgärder. För att producera hälsosamma och sunda produkter följer Konvex kvalitetssäkringsmetoden HACCP.

Genom att även ta hänsyn till ekologiska aspekter när beslut fattas så arbetar Konvex för ett långsiktigt hållbart samhälle. För detta är det viktigt att ha en aktiv dialog med samhälle och näringsliv, både nationellt och inom EU.